Doe jij ook weer mee in 2018?

Starttijden

Jeugd run, 5 km (leeftijd vanaf 12 tot 15 jaar)
Start: 17:00 uur

5 km
Start 17:00 uur

10 km
Start 17:00 uur,

½ marathon
Start 16:30 uur,

De routes zijn uitgezet door Henk Ruitenberg van Human Care.

5 kilometer route

10 km route

Start voor de Aker, links papiermakersstraat op eerste weg links kelnarijstraat, rechts Brinkstraat, Harderwijkerstraat oversteken de Larikstraat, links de driewegenweg,bosrand oversteken,doorlopen tot de julianalaan,links af helemaal uitlopen tot de nieuwelaaklaan, rechts af de Laak op, helemaal doorlopen tot de postweg, rechts de postweg op na 200 meter links bospad op, net voor het einde van de weg rechts driesenweg bij de paddestoel wordt dit prinshendrikweg, 50 meter na de paddestoel links het bospad op, einde van de weg rechts, steek de arnhemsekarweg over het bospad op, bij het trimveld links de Prins Hendrikweg op, doorlopen tot de wilhelminalaan ga rechts, doorlopen het bos in tot de postweg, links af bosrand oversteken bij de slager rechts en dan de larikstraat in, Hardewijkerstraat over steken de Brinkstraat in tegenover politiebureau links pad op richting de Aker eindpunt.

½ marathon route

De ½ marathon loopt de route 2 x.


De PuttenPower Run wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren


Nieuws

De uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit zijn weer bijgewerkt! Bekijk hier je positie in het klassement! Je positie verbeteren? Doe dan zaterdag 21 april mee met de Halve van Nijkerk! Link: https://randmerencircuit.nl/uitslagen

In het fotoalbum vindt u een aantal foto's van de PuttenPower Run 2018.

Heb je deze advertentie al gespot in de Puttenaer? Wat zijn we blij met alle sponsoren die ons evenement mogelijk maken!

Puttenaar van het jaar 2017 Harrie van Looijengoed zal op 14 april het startschot geven voor de diverse afstanden tijdens de Putten Power Run! We vinden het erg leuk dat Harrie hier tijd voor vrij maakt! De prijzen zullen dit jaar uitgereikt worden door de enthousiaste Reiny van de Bunt, Puttenaar van het jaar 2016!

De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk heeft afgelopen zaterdag het spits afgebeten. Hierbij de eerste uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit. De volgende wedstrijd van het Rabobank Randmerencircuit is de Putten Power Run op zaterdag 14 april. Schrijf je nu in en verbeter je positie in het klassement! https://randmerencircuit.nl/uitslagen/

Speaker Putten Power Run Harry van Ginkel, onder andere bekend van de Bridge to Bridge loop, zal op zaterdag 14 april aanwezig zijn als speaker! Harry zal voor de 1e keer zijn opwachting maken in Putten. Harry gaat in gesprek met de loper en weet er een sfeervol evenement van te maken. Hij neemt het stokje over van Henk Borgmeijer, die de afgelopen jaren de Putten Power Run op karakteristieke wijze aan elke wist te praten.

Broekhuis Halve Marathon Harderwijk bijt het spits af van het Rabobank Randmerencircuit op zaterdag 10 maart! Pak de eerste wedstrijd van het Randmerencircuit mee en schrijf je nu in! Ga naar http://www.halvemarathonharderwijk.nl om je direct in te schrijven!

We introduceren het CareForHuman rescueteam! Deze is ook voor andere evenementen beschikbaar! 2 bikers, die uitgerust zijn met EHBO en AED en op het parcours rondrijden en super snel kunnen helpen!

De PuttenPowerRun stond afgelopen december nog in de Puttenaer: Lees hier het artikel