Doe jij ook weer mee in 2018?

Starttijden

Jeugd run, 5 km (leeftijd vanaf 12 tot 15 jaar)
Start: 17:00 uur

5 km
Start 17:00 uur

10 km
Start 17:00 uur,

½ marathon
Start 16:30 uur,

De routes zijn uitgezet door Henk Ruitenberg van Human Care.

5 kilometer route

10 km route

Start voor de Aker, links papiermakersstraat op eerste weg links kelnarijstraat, rechts Brinkstraat, Harderwijkerstraat oversteken de Larikstraat, links de driewegenweg,bosrand oversteken,doorlopen tot de julianalaan,links af helemaal uitlopen tot de nieuwelaaklaan, rechts af de Laak op, helemaal doorlopen tot de postweg, rechts de postweg op na 200 meter links bospad op, net voor het einde van de weg rechts driesenweg bij de paddestoel wordt dit prinshendrikweg, 50 meter na de paddestoel links het bospad op, einde van de weg rechts, steek de arnhemsekarweg over het bospad op, bij het trimveld links de Prins Hendrikweg op, doorlopen tot de wilhelminalaan ga rechts, doorlopen het bos in tot de postweg, links af bosrand oversteken bij de slager rechts en dan de larikstraat in, Hardewijkerstraat over steken de Brinkstraat in tegenover politiebureau links pad op richting de Aker eindpunt.

½ marathon route

De ½ marathon loopt de route 2 x.


De PuttenPower Run wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren


Nieuws

Op 9 mei heeft er een feestelijke overhandiging plaatsgevonden van 5000 euro aan de Stichting Rusland Kinderhulp. Door de bijdrage van vele sponsoren en deelnemers aan de Putten Power Run kon dit prachtige bedrag worden overhandigd. Het geld zal gebruikt worden om diverse (kinder) projecten in Wit-Rusland te realiseren.

De uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit zijn weer bijgewerkt! Bekijk hier je positie in het klassement! Je positie verbeteren? Doe dan zaterdag 2 juni mee met de Halve van Ermelo! Link: https://randmerencircuit.nl/uitslagen

In het fotoalbum vindt u een aantal foto's van de PuttenPower Run 2018.