Doe jij ook weer mee in 2018?

Fotoimpressie Putten Power Run 2018

Halve Marathon Mannen
Halve Marathon Vrouwen
5km Jongeren
5km Mannen
5km Vrouwen
10km Vrouwen
10km Mannen
Bedrijven

De PuttenPower Run wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren


Nieuws

De uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit zijn weer bijgewerkt! Bekijk hier je positie in het klassement! Je positie verbeteren? Doe dan zaterdag 21 april mee met de Halve van Nijkerk! Link: https://randmerencircuit.nl/uitslagen

In het fotoalbum vindt u een aantal foto's van de PuttenPower Run 2018.

Heb je deze advertentie al gespot in de Puttenaer? Wat zijn we blij met alle sponsoren die ons evenement mogelijk maken!

Puttenaar van het jaar 2017 Harrie van Looijengoed zal op 14 april het startschot geven voor de diverse afstanden tijdens de Putten Power Run! We vinden het erg leuk dat Harrie hier tijd voor vrij maakt! De prijzen zullen dit jaar uitgereikt worden door de enthousiaste Reiny van de Bunt, Puttenaar van het jaar 2016!

De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk heeft afgelopen zaterdag het spits afgebeten. Hierbij de eerste uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit. De volgende wedstrijd van het Rabobank Randmerencircuit is de Putten Power Run op zaterdag 14 april. Schrijf je nu in en verbeter je positie in het klassement! https://randmerencircuit.nl/uitslagen/

Speaker Putten Power Run Harry van Ginkel, onder andere bekend van de Bridge to Bridge loop, zal op zaterdag 14 april aanwezig zijn als speaker! Harry zal voor de 1e keer zijn opwachting maken in Putten. Harry gaat in gesprek met de loper en weet er een sfeervol evenement van te maken. Hij neemt het stokje over van Henk Borgmeijer, die de afgelopen jaren de Putten Power Run op karakteristieke wijze aan elke wist te praten.

Broekhuis Halve Marathon Harderwijk bijt het spits af van het Rabobank Randmerencircuit op zaterdag 10 maart! Pak de eerste wedstrijd van het Randmerencircuit mee en schrijf je nu in! Ga naar http://www.halvemarathonharderwijk.nl om je direct in te schrijven!

We introduceren het CareForHuman rescueteam! Deze is ook voor andere evenementen beschikbaar! 2 bikers, die uitgerust zijn met EHBO en AED en op het parcours rondrijden en super snel kunnen helpen!

De PuttenPowerRun stond afgelopen december nog in de Puttenaer: Lees hier het artikel