Doe jij ook weer mee in 2018?

Wie zijn wij

De Putten Power Run (PPR) is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd in Putten. Met dit sportieve evenement willen wij Putten met een groot sportevenement op de kaart zetten en geld inzamelen voor een goed doel. In dit geval is dat de stichting Rusland Kinderhulp.
Bezoek SRK Putten op facebook:

Wat doen wij

Het doel is om een professioneel evenement te organiseren, waaraan iedereen kan meedoen. Ieder jaar komen er steeds meer deelnemers uit heel Nederland. In 2017 waren er bijna 500 deelnemers. Er is een professionele speaker aanwezig die het spektakel met zijn enthousiasme nog meer sfeer geeft. We hebben ook doorgewinterde hardlopers iets te bieden.

Wat is onze visie

De PPR is een vrijwillig initiatief van enkele enthousiaste hardlopers. Naast het goede doel moet de PPR vooral een sportief en gezellig hardloopfestijn worden, dat uitgroeid tot het sportevenement van Putten. Met de steun van deelnemers, scholen, bedrijven en instellingen kunnen wij structureel een goed doel ondersteunen.

Wat is ons doel

Een mooi hardloop evenement te organiseren waarmee we Putten en Stichting Rusland Kinderhulp op de kaart kunnen zetten. Daarnaast hopen we dat er leuke initiatieven ontstaan bij enthousiaste kinderen, deelnemers en sponsors. Hoe meer steun de Stichting krijgt, hoe groter de kans op een geslaagd evenement. De Stichting PPR heeft vergunning om de "run" voor 10 jaar te organiseren.

Contact adres

Stichting Putten Power Run
P/a Wilhelminalaan 25
3881 MR PUTTEN
info@puttenpowerrun.nl
KvK-nr 50781979
Bankrekening NL88RABO0140010211, Rabobank

Opbrengst

Het bestuur van de PPR treedt zelfstandig op maar heeft zich gelieerd aan de Stichting Rusland Kinderhulp. Stichting PPR heeft geen winstdoelstelling. Uw (financiƫle) bijdrage is volledig in vertrouwde handen. De netto opbrengst van het hardloopevenement wordt geschonken aan de SRK werkgroep Putten.


De PuttenPower Run wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren


Nieuws

De uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit zijn weer bijgewerkt! Bekijk hier je positie in het klassement! Je positie verbeteren? Doe dan zaterdag 21 april mee met de Halve van Nijkerk! Link: https://randmerencircuit.nl/uitslagen

In het fotoalbum vindt u een aantal foto's van de PuttenPower Run 2018.

Heb je deze advertentie al gespot in de Puttenaer? Wat zijn we blij met alle sponsoren die ons evenement mogelijk maken!

Puttenaar van het jaar 2017 Harrie van Looijengoed zal op 14 april het startschot geven voor de diverse afstanden tijdens de Putten Power Run! We vinden het erg leuk dat Harrie hier tijd voor vrij maakt! De prijzen zullen dit jaar uitgereikt worden door de enthousiaste Reiny van de Bunt, Puttenaar van het jaar 2016!

De Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk heeft afgelopen zaterdag het spits afgebeten. Hierbij de eerste uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit. De volgende wedstrijd van het Rabobank Randmerencircuit is de Putten Power Run op zaterdag 14 april. Schrijf je nu in en verbeter je positie in het klassement! https://randmerencircuit.nl/uitslagen/

Speaker Putten Power Run Harry van Ginkel, onder andere bekend van de Bridge to Bridge loop, zal op zaterdag 14 april aanwezig zijn als speaker! Harry zal voor de 1e keer zijn opwachting maken in Putten. Harry gaat in gesprek met de loper en weet er een sfeervol evenement van te maken. Hij neemt het stokje over van Henk Borgmeijer, die de afgelopen jaren de Putten Power Run op karakteristieke wijze aan elke wist te praten.

Broekhuis Halve Marathon Harderwijk bijt het spits af van het Rabobank Randmerencircuit op zaterdag 10 maart! Pak de eerste wedstrijd van het Randmerencircuit mee en schrijf je nu in! Ga naar http://www.halvemarathonharderwijk.nl om je direct in te schrijven!

We introduceren het CareForHuman rescueteam! Deze is ook voor andere evenementen beschikbaar! 2 bikers, die uitgerust zijn met EHBO en AED en op het parcours rondrijden en super snel kunnen helpen!

De PuttenPowerRun stond afgelopen december nog in de Puttenaer: Lees hier het artikel