Doe jij ook weer mee in 2018?

Wie zijn wij

De Putten Power Run (PPR) is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd in Putten. Met dit sportieve evenement willen wij Putten met een groot sportevenement op de kaart zetten en geld inzamelen voor een goed doel. In dit geval is dat de stichting Rusland Kinderhulp.
Bezoek SRK Putten op facebook:

Wat doen wij

Het doel is om een professioneel evenement te organiseren, waaraan iedereen kan meedoen. Ieder jaar komen er steeds meer deelnemers uit heel Nederland. In 2017 waren er bijna 500 deelnemers. Er is een professionele speaker aanwezig die het spektakel met zijn enthousiasme nog meer sfeer geeft. We hebben ook doorgewinterde hardlopers iets te bieden.

Wat is onze visie

De PPR is een vrijwillig initiatief van enkele enthousiaste hardlopers. Naast het goede doel moet de PPR vooral een sportief en gezellig hardloopfestijn worden, dat uitgroeid tot het sportevenement van Putten. Met de steun van deelnemers, scholen, bedrijven en instellingen kunnen wij structureel een goed doel ondersteunen.

Wat is ons doel

Een mooi hardloop evenement te organiseren waarmee we Putten en Stichting Rusland Kinderhulp op de kaart kunnen zetten. Daarnaast hopen we dat er leuke initiatieven ontstaan bij enthousiaste kinderen, deelnemers en sponsors. Hoe meer steun de Stichting krijgt, hoe groter de kans op een geslaagd evenement. De Stichting PPR heeft vergunning om de "run" voor 10 jaar te organiseren.

Contact adres

Stichting Putten Power Run
P/a Wilhelminalaan 25
3881 MR PUTTEN
info@puttenpowerrun.nl
KvK-nr 50781979
Bankrekening NL88RABO0140010211, Rabobank

Opbrengst

Het bestuur van de PPR treedt zelfstandig op maar heeft zich gelieerd aan de Stichting Rusland Kinderhulp. Stichting PPR heeft geen winstdoelstelling. Uw (financiƫle) bijdrage is volledig in vertrouwde handen. De netto opbrengst van het hardloopevenement wordt geschonken aan de SRK werkgroep Putten.


De PuttenPower Run wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren


Nieuws

Op 9 mei heeft er een feestelijke overhandiging plaatsgevonden van 5000 euro aan de Stichting Rusland Kinderhulp. Door de bijdrage van vele sponsoren en deelnemers aan de Putten Power Run kon dit prachtige bedrag worden overhandigd. Het geld zal gebruikt worden om diverse (kinder) projecten in Wit-Rusland te realiseren.

De uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit zijn weer bijgewerkt! Bekijk hier je positie in het klassement! Je positie verbeteren? Doe dan zaterdag 2 juni mee met de Halve van Ermelo! Link: https://randmerencircuit.nl/uitslagen

In het fotoalbum vindt u een aantal foto's van de PuttenPower Run 2018.