Doe jij ook weer mee in 2018?

Aanmelden als vrijwilliger…

Meld je aan als vrijwilliger voor de PPR editie 2018, zodat de deelnemers goed en vooral veilig met de wedstrijd kunnen starten.

In 2010 hadden een aantal mensen een goed idee. Putten moet in beweging komen. Kom ook in actie en zet je in voor de allerarmste mensen die dagelijks de strijd aangaan met het leven. Alle hulp is welkom.


Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf zijn extra mensen nodig op diverse taken te vervullen (o.a. assistentie bij het parkeren, helpen bij de inschrijving, het opbouwen en opruimen van start en finish, verkeer regelen, parcours uitzetten, etc.). Meld je aan als vrijwilliger voor de PPR editie 2018, zodat de deelnemers goed en vooral veilig met de wedstrijd kunnen starten.


Aanmelden als vrijwilliger

De PuttenPower Run wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren


Nieuws

Op 9 mei heeft er een feestelijke overhandiging plaatsgevonden van 5000 euro aan de Stichting Rusland Kinderhulp. Door de bijdrage van vele sponsoren en deelnemers aan de Putten Power Run kon dit prachtige bedrag worden overhandigd. Het geld zal gebruikt worden om diverse (kinder) projecten in Wit-Rusland te realiseren.

De uitslagen van het Rabobank Randmerencircuit zijn weer bijgewerkt! Bekijk hier je positie in het klassement! Je positie verbeteren? Doe dan zaterdag 2 juni mee met de Halve van Ermelo! Link: https://randmerencircuit.nl/uitslagen

In het fotoalbum vindt u een aantal foto's van de PuttenPower Run 2018.