Contact

Hét jaarlijkse hardloopevenement dat het bruisende hart van Putten laat kloppen!

Welkom bij de Putten Power Run

Op de vrijdag na Hemelvaart transformeert ons schilderachtige centrum in een sportieve arena waar deelnemers vanuit heel Nederland samenkomen voor een unieke hardloopervaring.
Georganiseerd door een team van gepassioneerde hardlopers, waaronder Bert Doppenberg, Heidi Jansen, Annette van Malenstein en Berry Simon, staat de Putten Power Run niet alleen voor sportiviteit, maar ook voor gezelligheid en saamhorigheid.
Onze professionele speaker brengt met zijn enthousiasme extra leven in de brouwerij, terwijl een professionele fotograaf ervoor zorgt dat je een prachtige herinnering aan dit spektakel mee naar huis neemt. Maar dat is niet alles – door deel te nemen aan de Putten Power Run draag je ook bij aan het goede doel. We ondersteunen met trots Stichting Putten Roemenië Moldavië (www.sprm.nl), een initiatief dat structureel en doelgericht hulp biedt. Ook mogen we met trots vermelden dat we een 2e goede doel hebben toegevoegd en wel het mooie Zorg-Erf Buiten-Land Putten. Wij hopen te kunnen bijdragen aan de levensvreugde van mensen met dementie door het schenken van een bijdrage.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of gewoon op zoek bent naar een sportief en gezellig evenement, de Putten Power Run verwelkomt iedereen. Met de steun van deelnemers, bedrijven en instellingen kunnen we samen een positieve impact maken en ons goede doel ondersteunen.
De Putten Power Run: waar sport, gezelligheid en solidariteit samenkomen in het hart van Putten. Doe mee en draag bij aan een prachtige traditie!