Praktische info

Er wordt tijdens de Putten Power Run gedacht aan zowel de jonge lopers als de wat oudere en gevorderde loper.  Samen maken we er het mooiste hardloopevenement van Putten van! Hieronder worden de diverse afstanden toegelicht. 

Afstanden en tijden

16:30 uur Kidsrun 650 meter

17:00 uur Kidsrun 2,5 kilometer

18:00 uur 5 kilometer (vanaf 12 jaar en bedrijvenrun)

18.30 uur 10 kilometer

Inschrijfgeld

Via deze website schrijf je je in voor de Putten Power Run.

We hanteren de volgende bedragen als inschrijfgeld:
Kidsrun 650 meter: € 5,- 
Kidsrun 2500 meter: € 5,-
5km: € 9,50
10 km: € 12,50
Startnummer en Ipico Tag

Op de dag van de Putten Power Run ligt het startnummer vanaf 15.30 uur voor je klaar bij het wedstrijdsecretariaat op het Kerkplein in Putten, naast de start/finish. Het startnummer wordt dus niet toegestuurd. De IPICO tag, die je bij je startnummer voor de tijdregistratie ontvangt, moet aan de schoenveter bevestigd worden. Deze na de finish weer inleveren! Wij staan klaar om deze in te nemen. Wordt deze niet ingeleverd dan wordt er € 7,50 in rekening gebracht.

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Brinkstraat. Dit is achter het gemeentehuis en De Aker. Geadviseerd wordt om op tijd te komen in verband met parkeerdrukte.

Omkleden & garderobe

De omkleedruimte bevindt zich beneden in de Aker (Fontanusplein 2 Putten). De kleedruimte wordt met borden aangegeven. Er zijn hier toiletten aanwezig maar er zijn helaas geen douches aanwezig. Let op: de ruimten zijn onbewaakt. Wij raden je aan waardevolle spullen/eigendommen niet onbewaakt achter te laten. De organisatie Putten Power Run is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Verzorgingsposten

Bij de 2,5, 5 en 10 kilometer hebben wij een verzorgingspost met water onderweg (t.h.v. de Korenmolen ’t Hert, Halvinkhuizerweg 1) en een verzorgingspost met water bij de finish.

Podium

Er zijn podiumprijzen voor de nummers 1,2,3 bij de twee kidsrun afstanden (geen onderscheid tussen jongens en meisjes). Voor de 5 & 10 kilometer afstanden zijn er podiumprijzen, voor zowel de dames als de heren. Voor de winnaar van de Business Run 5km is er ook een podiumprijs beschikbaar. De prijsuitreiking zal zo snel mogelijk plaatsvinden nadat de nummers 1, 2 en 3 van een afstand gefinisht zijn. Dus neem lekker plaats op het naastgelegen terras.

Medische ondersteuning

Er is medische ondersteuning aanwezig bij de finish en op het parcours. Medische hulp nodig? Op het startnummer staat het telefoonnummer van de EHBO.

Overige vragen?

Mail ons met je vraag: info@puttenpowerrun.nl