Voor bedrijven

Zonder sponsoren hebben wij als organisatie geen kans van slagen om een mooi evenement op te zetten. De donaties van de sponsoren worden gebruikt om het evenement te organiseren en om een mooi bedrag aan een goed doel over te kunnen maken.

Sponsoring door bedrijven

Dit jaar gaat de opbrengst naar de stichting Putten Roemenië Moldavië.
Meer informatie over deze stichting vindt u op www.sprm.nl.

Ons 2e goede doel is Het ZorgErf Buiten-land Putten: ZorgErf Buiten-Land biedt een liefdevolle plek waar mensen met dementie voluit kunnen leven en zichzelf kunnen zijn. Een plek ook waar dierbaren zich thuis voelen en medewerkers en vrijwilligers op een goede manier hun werk kunnen doen.

Wij streven ernaar om dit jaar de Putten Power Run tot een mooi evenement te maken dat zowel bij de deelnemers als de toeschouwers zal worden herinnerd als een prachtige dag. De sportieve prestaties van de deelnemers staan uiteraard centraal, maar wij willen ook een leuk feest na afloop organiseren!
Door de inzet van de trouwe sponsoren zijn de voorgaande edities mede mogelijk gemaakt. Wij zouden het zeer op prijs stellen als de vele sponsoren dit komend jaar opnieuw zouden willen doen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat dit evenement op de (sportieve) kaart gezet wordt.

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden tot het sponsoren van ons evenement? Neem contact op via info@puttenpowerrun.nl

Business Run

5 kilometer

Kom samen met je collega’s in beweging tijdens de Business Run 5km! Stel een team samen van minimaal 3 collega’s en strijd samen voor de 5km bedrijven wisselbeker.

– Een sportief en gezellig teamuitje
– Zet je bedrijf op de kaart
– Een betere teambuilding bestaat niet!

Deelname aan de Business Run 5km kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@puttenpowerrun.nl
Per team dienen er minimaal drie lopers mee te doen. Er is geen maximaal aantal deelnemers per team. Per deelnemer wordt het normale inschrijftarief van € 9,50 in rekening gebracht. Deelname aan de Business run 5km, een mooie manier om uw bedrijf op sportieve wijze op de kaart te zetten!